LogoHR

RADNO VRIJEME

prijam pacijenata uz prethodnu predbilježbu

ponedjeljak, utorak i četvrtak:
od 13 do 19 sati

srijeda i petak:
od 8 do 13 sati

00385 1 3371 422

kontakt u radno vrijeme ordinacije
Samoborskih bratovština 1/A, (kod starog vrtića)
10430 Samobor, Hrvatska

Specijalistička stomatološka ordinacija dr. Navaey jedna je od vodećih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj. Izvrsna komunikacija s pacijentima, dugogodišnje iskustvo zaposlenika, korištenje najnovijih i najefikasnijih materijala, preciznost vođenja ortodontske terapije, fleksibilnost u načinima plaćanje i brza „on line“ komunikacija odlikuju ovu ustanovu. Povećanje broja pacijenata iz svih krajeva Hrvatske ali i susjednih zemalja ukazuje na neupitno povjerenje pacijenta. Zahvaljujući racionalnom vođenju, izvrsnoj organiziranosti i predanom radu u ordinaciji dr. Navaey već nekoliko godina nema listi čekanja!

Fotografija doktora Navaeya u ordinacijiEbtehaj Navaey (Ebtehadž Navai), doktor dentalne medicine i specijalist ortodont, rođen je u Iranu 1965. godine. U Zagrebu živi od 1987. Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu završio je stomatologiju i specijalistički studij ortodoncije. Radi u struci od 1998. kao specijalist ortodont. Redovito pohađa tečajeve usavršavanja u Hrvatskoj i inozemstvu iz područja ortodoncije. U slobodno vrijeme bavi se književnim prevođenjem s perzijskog na hrvatski i obrnuto. Član je Hrvatskog društva ortodonata i Hrvatskog ortodontskog društva te Hrvatskog društva književnih prevodilaca.

Fotografija sestre Wiesner u ordinacijiZrinka Wiesner, medicinska sestra i dentalna asistentica, rođena je 1966. u Zagrebu. Od 1985. godine radi u struci. Odlikuju je dugogodišnje radno iskustvo, dobre organizacijske sposobnosti, komunikativnost, savjesnost i pristupačnost u odnosu s pacijentima.